Wanneer je jouw huis zo gezellig mogelijk wilt aankleden ga je natuurlijk op zoek naar accessoires die er niet alleen leuk uitzien, maar die bovendien ook ontzettend handig zijn. Om jou nu wat tijd te besparen, hebben wij alvast het internet voor je afgestruind en vijf onmisbare items voor in jouw huis op een rijtje gezet.

1. Magnetische frames voor prints en posters

Heb je een prachtige poster of fotoprint die je graag aan de muur zou willen hangen? Kies dan voor een simpele en stijlvolle manier om dit te doen. Niet langer hoef je aan de slag te gaan met lastige lijsten waarin de uitgekozen prints of poster telkens net niet lijken te passen. Bestel gewoon heel eenvoudig een set magnetische posterframes waar je in een mum van tijd jouw favoriete poster of afdruk tussen klemt. Tussen de houten latjes die het frame vormen zijn sterke magneetjes geplaatst die jouw favoriete plaat stevig op zijn plek houden. Het is dus enkel een kwestie van neerleggen, vastklikken en ophangen. Met een minimale inspanning zorg je zo voor een maximaal resultaat bij jou aan de muur!

2. Umbra Fishhotel Vissenkom

Is jouw vis toe aan een verhuizing en is hij daarvoor op zoek naar een prachtige nieuwe vissenkom? Dan kun je natuurlijk gaan voor een eenvoudig rond of rechthoekig model, zoals je die zo vaak tegenkomt. Als je vis echter een meer uitgesproken smaak heeft gun je hem natuurlijk iets heel bijzonders, zoals dit prachtige Fishhotel van Umbra. Het fraaie kubusvormige ontwerp biedt bovendien voldoende leef- en recreatieruimte voor jouw vis. Het Fishhotel bestaat uit een glazen kom met een inhoud van 5 liter en een omhulsel van wit kunststof. Het geheel is gemakkelijk uit elkaar te halen, zodat je het eenvoudig kunt schoonmaken.

3. Umbra Kapstok Flip Hook 8

Ideaal voor als je klein behuisd bent, maar ook prima geschikt voor wanneer je alle ruimte hebt, is deze Flip Hook Kapstok met 8 haakjes. Uit een robuust frame van massief hout komen met het grootste gemak de inklapbare haakjes naar voren, die elk stevig genoeg zijn om meerdere jassen te dragen. Heb je niet alle haakjes nodig? Klap dan eenvoudig de ongebruikte haakjes dicht en bespaar op deze manier ruimte. De kapstok is heel gemakkelijk te bevestigen middels twee schroeven die volledig uit het zicht zijn wanneer de kapstok eenmaal hangt.

4. Umbra Gridart Fotolijst 43 x 43 cm

Of je nu houdt van spontane kiekjes, mooie geposeerde portretten, schitterende vakantiefoto’s of juist van inspirerende quotes, in deze prachtige fotolijst van Umbra kun je ze allemaal kwijt. De houten lijst is uitgevoerd in de kleur wit en biedt plaats aan maar liefst 16 afbeeldingen. Op deze manier kun je op een hele nette en overzichtelijke manier toch een prachtig collage maken van jouw favoriete momenten. Natuurlijk kun je de afbeeldingen ook telkens laten afwisselen. Zo zorg je voor steeds weer een nieuwe blikvanger in jouw interieur

Umbra gridart photo display natural

5. Umbra Conceal Zwevende Boekenplank

Wil jij je boeken een mooi plaatsje aan de wand geven, maar wel op een manier zodat ze echt opvallen? Kies dan voor deze super originele zwevende boekenplank. Zoals de naam al zegt wordt het frame van de boekenplank echt verborgen zodra je er wat boeken oplegt. Eigenlijk lijken de boeken in het luchtledige te zweven. Dit ingenieuze staaltje design is gemaakt van grijs gespoten staal. De bevestiging aan de muur is heel eenvoudig en zorgt er voor dat jouw mooiste boeken direct in het oog springen.

Conceal umbra 3