Cotton balls mint

Lichtslingers zijn helemaal hip & happening en zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Je kunt je eigen cotton ball slinger zelf samenstellen en je hebt hierbij een keuze uit wel 60 verschillende kleuren. De cotton ball light mint bijvoorbeeld, is een lichtslinger gemaakt van tien of twintig katoenen bolletjes, in een frisse, lichtblauwe, lichtgrijze én witte kleur. Ideaal als je wat kleur in je interieur mist, maar ook leuk voor in de babykamer of jongenskamer van je kind.

Licht en gezelligheid
De lichtslinger mint zorgt voor een zachte verlichting en is een leuke eyecatcher. Behalve dat het zorgt voor een nieuwe manier van verlichting, is het dus ook nog een mooie toevoeging aan je interieur.

Mix & Match
Omdat er zoveel kleuren beschikbaar zijn, wordt het lichtsnoer los geleverd van de gekleurde cotton balls. Zo kun je zelf mixen en matchen en de gekleurde katoenen balletjes vernieuwen wanneer jij toe bent aan verandering. Voordat je de lichtjes kunt aandoen, moet je de lichtslinger dus wel eerst in elkaar zetten. Geen paniek, het in elkaar zetten is simpel en eenvoudig. Kom je er niet uit? Kijk dan even naar de gebruiksaanwijzing die is bijgeleverd.