De klok is een uurtje verzet, de bladeren vallen van de bomen en het brandhout mag weer branden in de openhaard. Kortom: de winter is aangebroken! Een periode vol feestdagen, maar ook knusse dagen thuis op de bank. Haal daarom de gezelligheid in jouw huis met de trendy woonaccessoires van deze winter of de tijdloze woonaccessoires die het al enkele jaren erg goed doen. Hieronder beschrijven wij enkele woontrends die in jouw interieur zeker niet mogen ontbreken.

 

Trendy sfeermaker: Cotton Ball Lights
Haal meer licht in huis met de trend die al enkele maanden in veel huishoudens te bewonderen is: de ‘Cotton Ball Lights’ lichtslinger. Deze lichtslingers zijn leverbaar in tientallen kleuren, handgemaakt van katoen en zijn echte sfeermakers voor iedere ruimte in huis. De mogelijkheden van deze lichtslinger zijn dan ook eindeloos: hang ze binnen op als verlichting voor de woonkamer, leg ze in een decoratieve schaal als sfeerverlichting tijdens een kerstdiner of creëer gezelligheid in je tuin met deze lichtslinger. Doordat het mogelijk is losse balletjes bij het bestaande ontwerp te bestellen, kun je blijven variëren met dit prachtige design. Voor ieder interieur wat wils!

Cotton Ball Lights Wit

Design vissenkom van Umbra
Wanneer je ook je vissen mee wil laten genieten van een trendy interieur, ben je bij Umbra op de juiste plek. Het ‘Umbra Fishhotel’ is een vissenkom die jouw interieur op zal fleuren. Deze vissenkommen kun je bovenop elkaar stapelen, waardoor een echt vissenhotel ontstaat! Hierdoor kun je meerdere vissen bij elkaar plaatsen, zonder dat deze vissenkommen te veel ruimte innemen in jouw huis. De glazen vissenkom is vierkant van vorm en wit van kleur. Door deze neutrale kleur beschikt het vishotel over een tijdloos design. Een eyecatcher voor ieder interieur!

Stoere, eigentijdse kapstok
Deze nieuwe, trendy kapstok zal jouw interieur een vernieuwende uitstraling geven. Deze Umbra ‘Flip Hook’ is uitgevoerd met maar liefst 8 haken om jouw gehele jassencollectie aan op te hangen. Deze haakjes zijn ook weer in te klappen wanneer er geen jas aan hangt. Hierdoor is de kapstok handig in gebruik en neemt deze weinig ruimte in bij kleine ruimtes. De kapstok is gemaakt van een houten behuizing met hieraan rvs haken bevestigt. Tevens is deze kapstok in de kleine variant ook inzetbaar in de keuken als handdoekenrek. Het design van Umbra ‘Flip Hook’ is stoer, eigentijds en juist daarom een perfecte woonaccessoire voor het najaar.

Herinneringen bewaren: trendy fotolijst
Tijdens het najaar worden veel herinneringen gemaakt door de vele feestdagen in deze periode. Deze feestelijke herinneringen moet je koesteren en hoe kun je dit nu het best doen? Door jouw mooiste momenten in het Umbra ‘gridart fotolijst’ te plaatsen! Het fotolijstje is gemaakt van hout en is wit van kleur. Doordat het fotolijst is opgedeeld in wel 16 vlakken, kun je meerdere foto’s plaatsen in een enkele fotolijst en al jouw herinneringen samenvoegen. Deze trendy ‘gridart fotolijst’ is tijdloos, waardoor deze lijst in ieder interieur een bijzonder plekje kan krijgen.

Umbra gridart photo display natural