Lichtslinger bolletjes
Het wordt kouder buiten, de dagen worden korter en het is sneller donker buiten, en dus ook in huis. Genoeg redenen om het binnen gezellig en warm te maken. Maar hoe zorg je er op een simpele én betaalbare manier voor dat je meer sfeer in je woonkamer brengt? Licht is bovendien een belangrijk aspect dat sfeerbepalend kan zijn. Wij zetten 4 handige tips voor je op een rij om het gezelliger en warmer in huis te maken.

Kleden en kussens
Om de woonkamer op te fleuren en knusser te maken, kun je kiezen voor grote fluffy kussens en warme kleden. Hier kun je op een koude winteravond lekker onderkruipen en het ziet er ook nog eens hartstikke gezellig uit. Kies voor een grof gebreid kleed of een mooie (neppe) dierenvacht om de bank extra cosy te maken. Hou je van neutrale tinten of wil je liever geen felle kleuren in je interieur? Ga dan voor mooie accesoires in aardetinten. Wil je liever meer warmte in je interieur, kies dan voor warme kleuren zoals oranje of zachtroze.

Sfeerverlichting
Door middel van bolletjes of sfeerverlichting maak je een kamer al snel knusser. Zet bijvoorbeeld een groot plateau neer met daarop een aantal mooie (geur)kaarsen. En zorg dat er in de woonkamer op verschillende plekken een lichtje brandt. Kies bij voorkeur voor een licht dat warm van kleur is, bijvoorbeeld geel, oranje of roze. Wit of koel licht zorgt namelijk voor een koudere look, en dat willen we in de winter natuurlijk niet.