Lichtslinger cotton balls
Wat ook leuk is, is om een mooie roze lichtslinger op te hangen. De cotton ball light roze bijvoorbeeld, kun je over de schouw, langs de muur of boven de televisie aan de muur hangen. De slinger geeft een zacht en rozekleurig licht en zorgt voor een warme look en een beetje romantiek. De roze lichtslinger bestaat uit 20 of 35 balletjes van katoengaren, van elk een omtrek van 20,5 cm. De mooie sfeermaker is niet alleen stijlvol en leuk voor in je interieur, de katoenen ballen zijn ook nog eens fairtrade!

De cotton light ball roze is natuurlijk hartstikke leuk om zelf te hebben, maar ook leuk om als cadeautje te geven! Ben je dus nog op zoek naar een mooi interieur-cadeau voor een vriendin of familielid? Zoek dan niet langer! De Cotton light balls zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar.

Lichtslinger
Sfeerverlichting kan een woonruimte maken of kraken. Als een kamer slecht verlicht is of juist te fel wordt belicht, kan dit er ongezellig en kil uitzien. Door middel van de juiste, subtiele lichten zorg je er daarentegen voor dat een kamer sfeer krijgt en warm aanvoelt. Een kamerlamp met een gedempt licht is altijd goed, maar een lichtslinger kan nog veel leuker zijn.