Nu het buiten kouder wordt, heb je vaak nog meer behoefte aan een gezellig, knus en warm interieur. Daarom hebben we voor jou de vijf leukste winter woonaccessoires op een rij gezet. Pak je kopje thee er maar snel bij.

Magnetische fotoframes

Een foto, schilderij of afbeelding aan je muur geeft direct sfeer aan de ruimte in je woning. Wil je snel iets moois ophangen zonder al te veel moeite? Dan zijn deze magnetische fotoframes zeker iets voor jou. Het raamwerk bestaat uit twee houten plankjes. Hier plaats je je favoriete plaat tussen. Door de magneten klikt je afbeelding stevig vast. Je hangt je nieuwe item op aan het meegeleverde touwtje. Simpel en stijlvol! De magnetische fotoframes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Prikbord op rol

Het vierkante prikbord van kurk was vroeger niet weg te denken. Wie had deze plaat van kurk niet op zijn kamer hangen met de welbekende felgekleurde punaises. Ideaal voor notities, foto’s en andere leuke afbeeldingen. Het prikbord komt deze winter terug, maar dan niet in de standaard vierkante vorm. Vanaf nu kun je namelijk een prikbord kopen per rol. Van deze drie meter lange rol kun je zelf je favoriete vorm en lengte knippen. Wat dacht je van hippe geometrische vormen of een leuke collage? Het prikbord bevestig je makkelijk aan je muur door het zelfklevende band. Punaises zitten er ook bij. Mis je nog wat creativiteit? Dan brengt het meegeleverde inspiratieboekje je zeker weten op leuke ideeën.

Design kapstok voor in de hal

Een verrassend item is deze kapstok zeker. Je hal fleurt er meteen van op. Deze kapstok biedt veel ruimte voor jouw jassen en tassen. Je ziet het niet direct, maar vijf stokjes van deze kapstok kun je naar voren klappen. Hierdoor kun je nog meer van je items kwijt. Heb je dan nog niet voldoende ruimte? Hang dan meerdere van deze kapstokken naast elkaar, zodat er een lange rij ontstaat. De kapstok is gemaakt van stevig kunststof waardoor alles goed op zijn plek blijft hangen.

umbra sticks multi hook black 2

Praktisch en prachtig sieradendoosje

Sieraden wil je altijd netjes opbergen maar ook graag laten zien. Met dit sieradenkistje is dit absoluut mogelijk. Het biedt veel ruimte voor je ringen, armbanden, kettingen en horloges. In ieder vakje kun je iets kwijt. De lade is ideaal voor grotere items, zoals jouw horloge. Dit sieradendoosje heeft een prachtig uiterlijk. Het is gemaakt van stijlvol hout en krijgt een stoere look door de toevoeging van wit metaal. Zo wil jij je sieraden wel tonen in je bad- of slaapkamer.

Zwevende boekenplank

Je kunt jouw boeken op een simpele plank plaatsen of je kunt ze laten zweven aan je muur. Voor het laatste geval heb je geen magische krachten nodig maar een simpel element van staal. Deze stalen boekenplank bevestig je aan jouw muur met een simpele schroef. Vervolgens schuif je het eerste boek hierover heen. Daarna kun je gaan stapelen met je favoriete boeken en ontstaat je zwevende boekenplank. Voor nog meer effect kun je meerdere van deze planken bevestigen aan je muur. Een echte eyecatcher!

Conceal umbra 3