Vloerkleed wolkje

Je huis gezellig maken is nog best lastig, zeker als het gaat om kinderkamers. Je hebt snel de neiging om alles in het blauw of roze te kopen afhankelijk van het geslacht van je allerkleinste. Dit wolkenkleedje is perfect voor zowel jongens- en meisjeskamers. Het kleedje is wit gekleurd waardoor het gemakkelijk in iedere interieurstijl past en bij iedere kleur.

Een kinderkamer is moeilijk in te richten. Wanneer het geslacht bekend is, hebben de meeste mensen de neiging om alles in blauw of roze te kopen. Toch is het leuker om een meer neutrale kamer te maken. Een kinderkamer hoort gezellig en knus te zijn, om dit te realiseren kun je zachte voorwerpen gebruiken. Zoals knuffels maar ook leuke kleedjes. Dit wolkenkleedje van Sass&Belle is perfect om een kinderkamer knus te maken.

Een tip om een kamer origineel in te richten voor zowel jongens en meisjes. Je kunt de kamer dromige inrichten dat doe je door een nachtblauwe kleur op de muren of het plafond. Daarnaast kan je het wolkenkleedje plaatsen bij de commode, een schommelstoel of het bedje. Wat het nog leuker maakt zijn steren op de muur of plafond die oplichten in het donker.

Het wolkenkleedje is gemaakt van 100% katoen van de beste kwaliteit. Het kleedje is gemakkelijk te wassen en bovendien veilig voor baby’s en kids. Hierdoor kan je het kleedje ook gebruiken in een speelhoek waarop de kleintjes lekker kunnen spelen en liggen. Wolken zie je steeds vaker in interieurs terugkomen. Dit glimlachende wolkenkleedje is een onderdeel van een lijn van het merk Sass&Belle. Sass&Belle biedt ook andere producten aan in de vorm van een wolk, bijvoorbeeld een spaarpot, lampje en mobiel. Voor ieder wat wils!

Dit glimlachende wolkenkleedje is ook perfect als een kraamcadeau. Het kleedje is niet duur en ook nog eens ontzettend origineel als cadeau! Keer wat anders dan sokjes. Bovendien is het wolkenkleedje niet alleen leuk voor baby’s maar ook voor oudere kinderen en peuters is het een mooie eyecatcher in de kamers.